//cdn.globalso.com/olepetfood/7aa1344f4.jpg
//cdn.globalso.com/olepetfood/6e94c76a2cb9ba41420654a6a05b4db.jpg
//cdn.globalso.com/olepetfood/7e24c8be1.jpg
wfe
babagan kita

Profil perusahaan

Qingdao Ole Pet Food Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2011. Kita minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan panganan pet.
Perusahaan kita utamane melu cemilan garing, komplong gabah teles, nyakot balung lan balung kalkulus sing resik kanggo segawon lan kucing.
Pabrik kita dununge ing Qingdao, udakara 40 menit saka Bandar Udara Internasional lan Pelabuhan Qingdao, jaringan transportasi sing wis maju nyedhiyakake cara sing trep kanggo bisnis internasional.

liyane

pasokan ingon-ingon

Pasar penyayang pet

  • Duck wrap rawhide stick

    Bebek mbungkus tongkat rawhide

    Rekomendasi pakan: Umur asu Jumlah panganan (irisan / dina) 3-10 wulan 1 Ndhuwur 10 wulan 1-2 manungsa waé: Supaya ora ngulu. Aja nggunakake produk iki nalika kewan kewan gelisah utawa sawise olahraga abot. Analisis komposisi: Protein Crube: 65% Min Crube Fat: 2,5% max Crube Fiber: 1% max Ash: 3,5% max Moisture: 18% max Manual produk: Jeneng produk Tongkat bebek rawhide stick Spesifikasi produk 100g saben tas warna (nampa kustomisasi) Cocog Kabeh jinis ...

  • Dry Duck Jerky

    Bebek Kering Jerky

    Rekomendasi panganan: Bobot asu (kg) Jumlah panganan (irisan / dina) 1-5 1-3 5-10 3-5 10-25 5-8 Ndhuwur 25 8-13 manungsa waé: Produk iki digawe saka daging seger panggang kanthi sithik isi lembab, disaranake dipotong cilik-cilik nalika menehi asu sing luwih cilik. Analisis komposisi: Protein Crube: 50% min Crube Fat: 2,5% max Crube Fiber: 1% max Ash: 3,5% max Moisture: 18% max Manual produk: Jeneng produk Spesifikasi Produk Bebek Kering Jeruk 100g per warna ...

  • Chicken & beef slice

    Irisan pitik & daging sapi

    Analisis komposisi: Protein Crube: 48,6% min Crube Fat: 7,7% max Crube Fiber: 0,1% max Crude Ash: 4,3% max Kelembapan: 14% max Manual produk: Jeneng produk Spesifikasi Produk Irisan Ayam & Daging 100g saben tas warna (nampa kustomisasi ) Cocog Kabeh jinis yen asu lan kucing umure umur luwih saka telung wulan, 18 wulan, Bahan utama produk, Metode panyimpenan pitik, daging sapi Aja nganti sinar srengenge langsung, luwih becik ing papan sing adhem lan berventilasi Pambuka sing gegandhengan ... Saben ...

  • Chicken wrap sweet potato

    Kentang bungkus ayam

    Analisis komposisi: Protein Crube: 15% Min Crube Fat: 1,5% max Crube Fiber: 4,5% max Crude Ash: 3,5% max Moisture: 18% max Manual produk: Jeneng produk Spesifikasi Produk Ubi Ayam Bungkus 100g saben tas warna (nampa kustomisasi ) Cocog Kabeh jinis yen asu lan kucing umur luwih saka 18 wulan, umur simpanan 18 wulan, Bahan utama produk, Metode panyimpenan ubi jalar, Aja nganti sinar srengenge langsung, luwih becik ing papan sing adhem lan berventilasi Pambuka sing gegandhengan ...

  • Chicken jerky&Cowhide stick

    Teken pitik & tongkat Kulit Sapi

    Analisis komposisi: Protein Mentah; 38% min, Lemak Mentah: 4,5% maks, Serat Mentah: 1,8% maks, Ash Crude: 4,5% maks, Kelembapan: 16% maks. Manual produk: Jeneng produk Teken daging pitik & Kulit Sapi Spesifikasi produk 100g per tas warna (terima kustomisasi) Cocog Kabeh jinis segawon cilik lan medium umur patang wulan umur Umur simpul 18 wulan Bahan utama produk Ayam, Metode Panyimpenan Kulit Aja ngindhari sinar matahari langsung, luwih becik ing papan sing adhem lan ventilasi Pancegahan Asu unde ...

  • Bleach Rabbit Ear with Chicken

    Telinga Kelinci Bleach karo Ayam

    Analisis komposisi: Protein Crube: 65% Min Crube Fat: 8% max Crube Fiber: 1.5% max Ash: 4,5% max Moisture: 18% max Manual produk: Jeneng produk Telinga Kelinci Bleach kanthi spesifikasi Produk Ayam 100g saben tas warna (nampa kustomisasi ) Cocog Kabeh jinis segawon umur luwih saka telung wulan umur 18 wulan, Bahan-bahan utama Cara panyimpenan pitik Aja nganti sinar srengenge langsung, luwih becik ing papan sing adhem lan berventilasi  

liyane

warta

Warta paling anyar

liyane
priksaan